Две години след като ѝ се наложи да се извинява как

...
Две години след като ѝ се наложи да се извинява как
Коментари Харесай

Певицата Сиа разкри, че страда от аутизъм

Две години откакто ѝ се наложи да се извинява по какъв начин е показала аутизма във кино лентата " Музика ", певицата Сиа разкри, че и тя е получила такава диагноза , заяви.

Sia reveals autism diagnosis, two years after film backlash
— BBC News (World) (@BBCWorld)
Тя призна в подкаст, отдаден на американското предаване " Сървайвър ", че диагнозата ѝ е донесла възприятие на облекчение.

" Чувствах се по този начин 45 години, мислех си: " Трябва да си сложа човешкия костюм ", сподели австралийската звезда. " И чак през последните две години се почувствах себе си ".  

Сиа, чието цялостно име е Сиа Фърлър, е също изявен създател на песни. Най-големите ѝ хитове са " Chandelier ", " Titanium " and " Cheap Thrills ". През 2021 година тя се зае и с кино - с кино лентата " Музика ", който е за жена, грижеща се сама за сестра си, страдаща от аутизъм.

Сиа беше разкритикувана, че е избрала за основната роля Мади Зиглър, която се изявява в клиповете ѝ, само че не страда от аутизъм.

Имаше и рецензии за сцена, в която Зиглър е притисната на земята, тъй като сходни дейности могат да провокират пострадвания, а в крайни случаи даже задушаване. 

Тогава Сиа отбрани кино лентата, като сподели, че той се основава на прекарванията на измъчен от това положение другар. След като продукцията получи две номинации за премиите " Златен глобус " през 2001 година, Сиа се извини в Туитър.

В " Музика " взе участие също актрисата Кейт Хъдсън. 

Сиа е споделяла също, че е страдала от алкохолизъм. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР